Soal jawab mengenai SEKS


Kalif merupakan seorang abah yang bijak dan penyayang...., suatu hari anaknya bernama Shaif bertanyakan dia mengenai SEKS..


*********************

Shaif  : abah, betul ke make love tu best?

Abah : haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Shaif  : tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

Abah : kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Shaif  : tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

Abah : kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...

kamu suka tak?!


Shaif  : betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

Abah : kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

Shaif  : kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

Abah : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

Shaif  : waaahhh... abah ni pandailah!

Abah : opkos...


*********************

Moral Of The Story

- Jawap la secara bijak dengan anak2 anda..
- Beromen memang best...tapi kasi halal dulu ok
..


Comments

cik sakdi said…
cool giler bapak dia. wakakakak
Luv Me Cinta said…
tak sangka jwpn abahnya sgt 'murni' haha~
mas saari said…
bagus jawapan abah tu! heheheee
Puan Kutu said…
bagus abah misali!haha
delarocha said…
sungguh bijak bapaknya...
nURidayu said…
hihi,,,samalah perumpamaan 2,,,yang xley blah ayat khlis,,''beromen mmg best'',,hihihi
lisa lis said…
hahahaha..ini rupanya cara nak ajar anak secara ilmiah erk? hehehehehe~ tunggu kwin n jdi ibu la cam nih~
qaseh mutiara said…
haha memang terbaiklah!=
SD said…
nampok benor anak mewarisi kepandaian bapaknya....kepandaian berfantasi itu yang utama.....lol~~

Popular Posts