Pages

Support Penaja

Monday, September 5, 2011

Soal jawab mengenai SEKS

Posted by mykhalis On 10:19 PM 11 comments


Kalif merupakan seorang abah yang bijak dan penyayang...., suatu hari anaknya bernama Shaif bertanyakan dia mengenai SEKS..


*********************

Shaif  : abah, betul ke make love tu best?

Abah : haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Shaif  : tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

Abah : kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Shaif  : tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

Abah : kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...

kamu suka tak?!


Shaif  : betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

Abah : kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

Shaif  : kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

Abah : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

Shaif  : waaahhh... abah ni pandailah!

Abah : opkos...


*********************

Moral Of The Story

- Jawap la secara bijak dengan anak2 anda..
- Beromen memang best...tapi kasi halal dulu ok
..


11 comments:

cool giler bapak dia. wakakakak

tak sangka jwpn abahnya sgt 'murni' haha~

bagus jawapan abah tu! heheheee

hihi,,,samalah perumpamaan 2,,,yang xley blah ayat khlis,,''beromen mmg best'',,hihihi

hahahaha..ini rupanya cara nak ajar anak secara ilmiah erk? hehehehehe~ tunggu kwin n jdi ibu la cam nih~

nampok benor anak mewarisi kepandaian bapaknya....kepandaian berfantasi itu yang utama.....lol~~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...