Wartawan menggunakan kondom menutupi microfon ketika bersiaran secara lansung


Walaupun diketahui bahawa kreativiti mampu membuatkan kita berfikir di luar kotak.. tapi tindakan seorang wartawan yang sedang membuat liputan secara langsung menutupi kepala microfonnya dengan kondom mengundang lawak jenaka dikalangan para penonton.

Yang pasti, syarikat kondom telah mendapat publisiti percuma. Menurut wartawan CCTV China, dia mengatakan perbuatannya adalah perkara biasa apabila sedang berlintas langsung dalam keadaan basah. Tujuannnya adalah untuk memastikan microfon tidak terkena air dan tidak akan rosak.

patutla susah nak tengok wartawan kita buat liputan kat tempat basah..hehe

Comments

lisa lis said…
wartawan kita xboleh la wat cam tu..jap lagi kalau buat naya wooo...free2 kena kata-kata nasihat~ mcm2 plak fitnah dtabur~ hehehehe..tp kalau nk glamour bolehlah wrtawan kita try..><
cik sakdi said…
leh tahan tajam mate penonton eh. ooo benda yg tu nampak aje,.wahahah
liya alia said…
ooooo... macam ni rupanya kondom.. baru tahu.. hahahahahaha
MFI said…
work of genius with the stupidity
Luv Me Cinta said…
sure pi mana2 dia bwk spare lebih ni hehe~

Popular Posts