Pages

Support Penaja

Sunday, September 4, 2011

Wartawan menggunakan kondom menutupi microfon ketika bersiaran secara lansung

Posted by mykhalis On 5:06 PM 5 comments


Walaupun diketahui bahawa kreativiti mampu membuatkan kita berfikir di luar kotak.. tapi tindakan seorang wartawan yang sedang membuat liputan secara langsung menutupi kepala microfonnya dengan kondom mengundang lawak jenaka dikalangan para penonton.

Yang pasti, syarikat kondom telah mendapat publisiti percuma. Menurut wartawan CCTV China, dia mengatakan perbuatannya adalah perkara biasa apabila sedang berlintas langsung dalam keadaan basah. Tujuannnya adalah untuk memastikan microfon tidak terkena air dan tidak akan rosak.

patutla susah nak tengok wartawan kita buat liputan kat tempat basah..hehe

5 comments:

wartawan kita xboleh la wat cam tu..jap lagi kalau buat naya wooo...free2 kena kata-kata nasihat~ mcm2 plak fitnah dtabur~ hehehehe..tp kalau nk glamour bolehlah wrtawan kita try..><

leh tahan tajam mate penonton eh. ooo benda yg tu nampak aje,.wahahah

ooooo... macam ni rupanya kondom.. baru tahu.. hahahahahaha

work of genius with the stupidity

sure pi mana2 dia bwk spare lebih ni hehe~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...