Pages

Support Penaja

Sunday, September 4, 2011

Muzium penyiksaan di Malta

Posted by mykhalis On 11:13 AM 9 comments

Mdina, merupakan bandar yang terdapat di Malta, dengan populasi penduduk seramai 300 orang, bandar ini mengejutkan ramai orang kerana semenjak tahun 1813, bandar ini mengenakan pebagai jenis penyiksaan.

Walaupun model patung, tapi bagi Khalis cukup real dan menakutkan.. tak taula camne la kena torture kan?










Al-fatihah buat Jurugambar kita yang menjalankan aktiviti kemanusiaan di Somalia

9 comments:

kenapa mereka disiksa yer?

adakah mereka yang dihukum adalah pesalah undang2 ??

knape?diseksa penjajah ke ape? ehh diorg kene jajah ke?hehe

Seksaan di akhirat nanti lagi parahkan.

aritu g melaka just tgk alat-alat menyiksaan tortura je. kat sini siap ade patung lagi.. impress !

penyepit tu sgt mengerikan arghhh~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...