Gambar 10 tahun selepas kejadian 9/11

Walaupun pelbagai bukti jelas menunjukkan bahawa kejadian runtuhnya World Trade Centre merupakan konspirasi dalaman,, nampaknya orang US ni betul betul bodoh bangang,, Sama macam bangangnya diaorang percaya pada filem yang diorang buat syok sendiri.

Tapi, kita kena akui bahawa kejadian ini telah merubah keadaan dunia pada masa sekarang. Sebagaimana yang diceritakan oleh saudara mara di US yang mana orang islam dipandang hina, malah kalau jumpa orang islam je nak ludah je.. Mujurlah di Malaysia kita orang islam tak kena hina oleh bangsa asing..mungkin sesama islam je menghina diri sendiri.. camne hina tu,, kita pikirla sendiri.




















 Tiada apapun yang kekal di dunia ini.Betul tak?

Comments

KhaiRin said…
kejap je ms berlalu
Luv Me Cinta said…
cpt btol membangunnya, 1 more pls
MFI said…
tp trauma nyer masih ada..

Popular Posts