Pages

Support Penaja

Thursday, March 29, 2012

Yeyy.. pemegang rekod status paling banyak dikomen melebihi 1juta sudah ada

Posted by mykhalis On 1:03 PM 1 comments


Wahh.. bukan senang oo nak ada orang komen status kita. Khalis kadang2 jeles tengok beberapa orang member kat facebook ada puluh2 ribu subscriber.. perghh.. memang terkenal gitu..

Sekali komen setakut 5000 like tu slumber je.. tahniah2.. semoga facebooker2 camni terus update status yang baik2..

Seorang wanita bernama Tracy Hodgson berjaya memperoleh status komen yang gila banyak.. lebih 1 juta dan sekarang menunggu masa untuk dicatatakan dalam Buku Rekod Dunia.. korang standart berapa komen dapat setiap kali post?  ke sendiri komen.. sendiri like.. lepas tu sendiri gelak baca status?heh

1 comments:

pergh..hebakk..yang aku nampak sekarang sendiri post, sendiri like..

fakta : orang yang menglike status sendiri di fb adalah orang yang syok sendiri..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...