Pages

Support Penaja

Thursday, March 29, 2012

Pergh.. hanya awek cun macam Kpop sahaja bekerja di klinik gigi ini

Posted by mykhalis On 1:27 PM 1 comments

U all memang terer kalau pernah cabut gigi dengan tangan, dengan benang..Lagi respek dengan spana.. tapi kalau cakap spana hidup korang memang pembohong besar.

Even Khalis pernah pergi klinik gigi.. kerajaan je.. pergh.. dah la kebas mulut.. masuk air tawar ke apa dalam mulut.. habis baju doktor gigi kena sepak..padan muka.. last2 abah cakap kat doktor kita ikat je budak ni..

Tapi mungkin kini budak2 tidak akan takut lagi.. malah bapak budak akan seronok apabila sebuah klinik gigi mula memperkenalkan staff yang comel lagi gebu.. Ianya bagi mengurangkan rasa sakit dan menambah keseronokan apabila nurse menunduk nak tengok gigi..err..if u Know wat i mean..


Klinik gigi Tianlai di Taipei dikatakan menjadi ikutan ramai klinik lain. diharapkan Malaysia boleh juga.. cehh.. lepas ni.. ramai GRO cina kerja kat klinik gigi sebab pusat urut asyik kerja serbu..dan ada jugak yang selang 2 hari pergi klinik gigi sebab nak jumpa nurse.. gigi hilang semua pun takpe..kita kan ada Polliden..

1 comments:

hahahaha...ayt last xtahan....

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...