Pages

Support Penaja

Friday, March 30, 2012

Kerana gambar lucah.. Shu Qi tutup akaun laman peribadi

Posted by mykhalis On 2:56 PM 3 comments

Artis popular Shu Qi bertindak menutup akaun Wibo miliknya setelah gambar lucah beliau disebar melalui internet. Shu Qi mengikut jejak bintang China yang lain seperti Vincent Zhao and Donnie Yen yang turut menutup akaun mukro blog mereka setelah dilanda kontroversi beberapa hari yang lalu. Akaun Weibo Shu Qi dilaporkan mempunyai kira-kita 10 juta pengikut.
korang tak payah gatal2 google la pulak movie dia lama2 k?cian dia.. sama cam kita kesian kat artis2 kita yang sudah insap

3 comments:

she's hot,btw. How could she doing this? :(

Bukan dia ni memang pelakon porn ke dulu?Dengar cerita la tapi tak pernah tengok pun,hahahaaa!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...