Kerana gambar lucah.. Shu Qi tutup akaun laman peribadi

Artis popular Shu Qi bertindak menutup akaun Wibo miliknya setelah gambar lucah beliau disebar melalui internet. Shu Qi mengikut jejak bintang China yang lain seperti Vincent Zhao and Donnie Yen yang turut menutup akaun mukro blog mereka setelah dilanda kontroversi beberapa hari yang lalu. Akaun Weibo Shu Qi dilaporkan mempunyai kira-kita 10 juta pengikut.
korang tak payah gatal2 google la pulak movie dia lama2 k?cian dia.. sama cam kita kesian kat artis2 kita yang sudah insap

Comments

Miss A said…
she's hot,btw. How could she doing this? :(
Bukan dia ni memang pelakon porn ke dulu?Dengar cerita la tapi tak pernah tengok pun,hahahaaa!
Anonymous said…
hurmm mcm2 ...

Popular Posts