Pages

Support Penaja

Wednesday, January 4, 2012

Rupa laman web mface.me AC Mizal

Posted by mykhalis On 12:09 PM 3 comments

Sebenarnya Khalis agak berkeyakinan bahawa laman web sosial terbaru ni tak ke mana-mana jugak. Setakat menggunakan medium artis..kurang la kot.. sebab kalau menggunakan medium UAI( Ustaz Azhar Idrus) mungkin lain sikit gelombangnya..

Kalau macam artis2 Malaysia ni kebanyakannya di follow sebab nak stalk dan kutuk je.. bukan sebab apa sangat pun..

Khalis tengok laman web ni agak berat.. lepas tu bila Khalis tengok kat forum, agak ramai mengakui bahawa kos website ni tak cecah pun lebih dari 10k. sebab menggunakan source yang free..Khalispun tak faham..tapi macam gayanya kes laman web Malaysia la.. konon juta2..padahal guna template free je..alahaiii.

maafla tak login.. Terasa berat hati nak regester benda yang kompom tak guna,..sama la cam register google+, still tak guna.. twitterpun tak guna.. betul2 pandai guna fb dengan tagged.com je..hehe

3 comments:

nk tgk sejauh mn leh g site ni

gatal gila syal guna tagged.. hahahahahaha

Guna lah malaysia punya. Daripada sokong yahudi tu.. Kesian palestin.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...