Pages

Support Penaja

Wednesday, January 4, 2012

Latest update :Ibu Amelina sendiri belikan baju untuk Amelina

Posted by mykhalis On 12:47 PM 5 comments



Pakaian yang dipakai Amalina dibeli saya sendiri, manakala gambar terbabit dirakam ketika kami bersama melancong ke Paris untuk bercuti pada Ogos 2009

Inilah yang dinyatakan oleh ibu Amelina.. soalannya.. Dia sudah tengok gambar gambar baju yg tersebar bukan? Khalis rasa pelik la.. kenapa dia belikan anaknya baju yang sangat seksi dan tak sesuai untuk seorang gadis melayu islam?

Kenapa?

Kenapa?

Malah, ibu Amalina dipetik berkata lagi
Sebenarnya, gambar yang disiarkan itu gambar lama yang bersifat peribadi. Saya mengenali setiap rakannya yang turut berada dalam gambar itu

Uihh,, tak marah tengok anaknya bergambar ada berpelukan dengan lelaki.. keluar bersosial.. sporting gile emaknya ni kan?

Kiranya..ini gambar sebenar la ek?

sumber kenyataan dari ohmedia

5 comments:

bukan tu yg cube diketengah kn oleh media..tp cara pembawakan diri.. soal pakaian die yang makcik beli kan tu org xnak tau pon..apelah makcik ni ;p

dia ade sebut dlm kosmo beberapa hari lepas, dia baru selebrate berfday dgn anak dia di sana pada 10 december tahun lepas.....kalo bole la....tunjukkan la updated nyer gambo anak dia.... kalo betul la kan....kalo la...

mak dia sporting. korang pulak kenalah terima seadanya. biarlah kalau mak dia sendiri dah cakap camtu. lagipun siapalah kita nak jaga moral orang lain. moral sendiri pon belum tentu elok dengan sebarkan (atau senang cakap busy body) hal orang lain. lepas tu akhir ayat mesti ada perkataan 'islam' kononya taking care la saudara sesama islam.

kamonlah. jauh dilubuk hati penyebar berita-berita macam ni sebenarnya lebih suka orang maki hamun adik amalina ni kan?

betul tak?

tepuk dada tanya diri sendiri ya khalis? islam tak ajar kita heboh-hebohkan aib orang.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...