Pages

Support Penaja

Wednesday, January 4, 2012

Gambar remaja hensem.. betul ke ni?

Posted by mykhalis On 12:00 PM 5 comments

sebenarnya kalau tengok kat page budak ni memang ramai sungguh puji dia.. ada jugakla terasa hensem.. Khalis bila tanya wife Khalis hensem ke tak pun dia lambt nak jwab..ceh.. lepas tu wat ayat cover "abang comel" orang tanya hensem ke tak dia jawab comel??

Motif entry ni? rupanya ramai awek2 tanpa segan silu memuji seorang jejaka itu hensem walaupun dah ramai orang lain puji.. biasanya selalu tengok kat gambar awek seksi je, ramai la jantan gersang menumpang puji.. huuu

5 comments:

ensem ke? ensem la sket... tp ensem lg abang sy hehehe

Biasa je tengok..gaya jambu ada la kot..

ok la..tp bg sy, not my taste~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...