Gambar remaja hensem.. betul ke ni?

sebenarnya kalau tengok kat page budak ni memang ramai sungguh puji dia.. ada jugakla terasa hensem.. Khalis bila tanya wife Khalis hensem ke tak pun dia lambt nak jwab..ceh.. lepas tu wat ayat cover "abang comel" orang tanya hensem ke tak dia jawab comel??

Motif entry ni? rupanya ramai awek2 tanpa segan silu memuji seorang jejaka itu hensem walaupun dah ramai orang lain puji.. biasanya selalu tengok kat gambar awek seksi je, ramai la jantan gersang menumpang puji.. huuu

Comments

iamBIG said…
eeeeeuuuuwwwwwww
KhaiRin - anies said…
ensem ke? ensem la sket... tp ensem lg abang sy hehehe
R'ain said…
Biasa je tengok..gaya jambu ada la kot..
wawa senyum said…
ok la..tp bg sy, not my taste~

Popular Posts