Pages

Support Penaja

Thursday, January 5, 2012

Biodata Ustaz Azhar Idrus

Posted by mykhalis On 1:08 PM 6 comments

Khalis ada terbaca jawapan yang diberikan oleh Ustaz Azhar Idrus. soalannya macam ni.. dan jawapannya begini.. Khalis ambil dari fanpage Koleksi printscreen Soal jawab UIA

kemudian, kalau anda baca entry sebelum ini mengenai fitnah terhadap ustaz.. Khalispun nak cari biodata ustaz secara lengkap..tak pasti samada tak jumpa atau tiada yang detail..tapi Khalis dapat sedikit yang macam ini.


  • Bersekolah di Sekolah Inggeris Sultan Sulaiman Kuala Terengganu hingga Tingkatan 6.
  • Pernah menjadi seorang guru muzik pada tahun 1985
  • Mulai belajar agama sekitar tahun 1990.
  • Belajar secara talaqqi lebih kurang dengan lapan orang guru dalam tempoh 12 tahun.
  • Antara guru beliau ialah Tuan Guru Haji Muhammad Zin Pondok Lubuk Pandan Wakaf Tapai.
dan ustaz ada cerita mengenai dirinya dalam ceramah ini.. bolehla kita dengar sama-sama

ustaz cuba cerita secara jujur mengenai dirinya. dan ustaz sudah berkeluarga.. inilah keluarganya

kalau ikut ustaz, dia ada dua orang suri rumah tangga.. mungkin kalau ada lagi cerita mengenai ustaz bolehla sharekan dengan Khalis.. dan kalau sudi share2 la dengan kawan-kawan yang lain.. maklumlah..ustaz sekarang ni dah jadi tumpuan ramai..

6 comments:

terima kasih bro..aku dah jelek dengan fitnah ke atas ustaz ni..

comey2 anak die...xkire laki ke pompuan hehe..

besar klusrga uztaz ni..alhamdulillah

comei la ank ustaz..ye hujung bln ni ustaz dtg ke kawasan sy ye ye

orang yang dah selesa dengan rutin jahil harian mereka takkan selesa dgn kehadiran UAI ini seolah2...ape yg UAI cakap semua kena ke atas mereka yg jahil ini....

Ustaz mee segera. Ustaz MLM ni tolak longkang la. Ilmunya cket tp berlagak cam pandai. Promosi org benci kerajaan. Diri sendiri x lepas lagi minat pada muzik. Islam jenis apa halalkan muzik wahai ostad yg suka bodohkan orang?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...