Pages

Support Penaja

Saturday, January 7, 2012

Pengkid pergi solat jumaat- apa kata pengkid sendiri

Posted by mykhalis On 11:15 AM 4 comments

Tengah2 nak cari idea menulis pasal pengkid ni, Khalis jumpa komen-komen dari ahli persatuan pengkid mengenai seorang pengkid dikatakan pergi sembahyang jumaat.

Khalispun tak tau nak cakap camne.. adakah pengkid ini adalah golongan berprinsip..maknanya,,

Pengkid-pengkid jugak, maruah kena dijaga/ Aku pengkid yang tahu agama/ Pengkid hidup mesti hormat masyarakat

Sebab bila baca dari komen-komen ni, macam marah bebeno diorang kalau ada pengkid wat hal..

Terima Kasih pada wanio halim sebab bagitau pasal page ni.. Kalau tak memang Khalis tak taupun ada sebuah persatuan pengkid dengan keahlian hampir 2000 orang ni..

4 comments:

Pengkid tetap perempuan..
xcayer..try selak..hehe!
Jgnlah kerana hendak membuktikan kelakian yg tidak ada tu depa sanggup nk rosakkan jemaah..
kalau dh perempuan 1 saf dgn lelaki..
apa hukumnya??
Kesian la pak imam pasni..kene tgk muke memasing.."ko laki ke pengkid??"

vongok jugek pengkid2 ni. tak kesah la ko pegi solat jumaat ke tak. jadi pengkid tu da memang terang2 dosa. wahahaha... ape lah pemikiran budak2 pengkid ni. sedih betol

Err,sah ke?
Perempuan harus/boleh solat jumaat,
Tapi dah pengkid,takkan masuk saf pakai telekung lak kan?

Tak pakai telekung sah ke?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...