Lamaran di tolak di hadapan ribuan orang dalam stadium


Alkisahnya, Kalau kita menyaksikan perlawan bola keranjang mahupun hoki ais, pada masa rehat kebiasaannya kamera skrin besar akan mencari pasangan dan meminta mereka kis kis..

Nak jadi kecerita, kebetulan seorang jejaka ni sebenarnya dia dah ready nak lamar awek dia. dan kamera pulak menghala pada mereka berdua.. si awek ni pulak ghairah semacam je nak kiss pakwe dia..lantas.. pakwe dia ni keluarkanlah cincin.. kesudahannya.. pedih beb..pedihh



parahhh..

Comments

beLLa said…
moral of the story : hidup ni tak selalunya indah macam dlm movie. ye idak? hehe
is_isaac said…
alaahhh..sedih nye!

Popular Posts