Pages

Support Penaja

Thursday, January 5, 2012

Lamaran di tolak di hadapan ribuan orang dalam stadium

Posted by mykhalis On 11:44 AM 4 comments


Alkisahnya, Kalau kita menyaksikan perlawan bola keranjang mahupun hoki ais, pada masa rehat kebiasaannya kamera skrin besar akan mencari pasangan dan meminta mereka kis kis..

Nak jadi kecerita, kebetulan seorang jejaka ni sebenarnya dia dah ready nak lamar awek dia. dan kamera pulak menghala pada mereka berdua.. si awek ni pulak ghairah semacam je nak kiss pakwe dia..lantas.. pakwe dia ni keluarkanlah cincin.. kesudahannya.. pedih beb..pedihh



parahhh..

4 comments:

moral of the story : hidup ni tak selalunya indah macam dlm movie. ye idak? hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...