Gambar Nur Amalina 17A seksi di UK?

Masih ingat iklan Astro? alaa,, pasal amalina ni la.. yg study kat astro je.. perghh.. canggih manggih zaman ni kan? siapa kata tengok tv takde pekdah?

Tapi kalau kita masih ingat, Nur Amalina menggempakan negara dengan menjadi trend setter.. selepas itu ramai pelajar pandai2 mencuba nasib ambil 20A.. Khalis tak taula camne la diorang ni belajar.. UPSR+PMR+SPM Khalispun tak dapat 17A.. huuu

Tapi adakah benar gambar ni?? sahih ke? ssuai dengan nama blog ini sah dan tak sah, Khalis harap ianya sangat sangat bukan.. sayangla kan? idola ramai budak2 ni..





Khalis tak nak share sumber sebab korang boleh cari sendiri.. Ini bukan nak nak burukkan Amalina.. tapi kalau bukan sangat2 la bagusnya.. Kalau ya? semoga ada pihak mengingatkannya.. Bukan apa.. yg duduk kat Malaysapun ramai jugak rambut karat.. pergi parti.. ini pulak duduk kat UK ye tak?

Comments

liyana said…
Kita doakan yang baik-baik aja untuk dia..
MyHeart said…
dgr cerita, dah balik mesia, n gagal menamatkan pengajian...rugi sgt2 kalu perkara ni benar...dan moga ada pihak tampil memberi penjelasan jika perkara ini tidak benar.
hmm..kalau bukan,xusah disebar la kan,bkn ltk statement 'kalau bukan sgt2 la bgusnya' tp still sebar.nk kata ya ke tak ni? :)
♥ aeryn ♥ said…
nauzubillahimizali..
is_isaac said…
haarap2 berita ni tak betul..hmmm..
doa baik-baik saja!
Anonymous said…
padan muka....fuck
Anonymous said…
Sepupu dia kawan saya.Sepupu dia mmg ada cakap yang Amalina ni memang dah teruk sangat sekarang.. :(

Popular Posts