Pages

Support Penaja

Tuesday, January 3, 2012

Gambar Nur Amalina 17A seksi di UK?

Posted by mykhalis On 12:24 PM 7 comments

Masih ingat iklan Astro? alaa,, pasal amalina ni la.. yg study kat astro je.. perghh.. canggih manggih zaman ni kan? siapa kata tengok tv takde pekdah?

Tapi kalau kita masih ingat, Nur Amalina menggempakan negara dengan menjadi trend setter.. selepas itu ramai pelajar pandai2 mencuba nasib ambil 20A.. Khalis tak taula camne la diorang ni belajar.. UPSR+PMR+SPM Khalispun tak dapat 17A.. huuu

Tapi adakah benar gambar ni?? sahih ke? ssuai dengan nama blog ini sah dan tak sah, Khalis harap ianya sangat sangat bukan.. sayangla kan? idola ramai budak2 ni..





Khalis tak nak share sumber sebab korang boleh cari sendiri.. Ini bukan nak nak burukkan Amalina.. tapi kalau bukan sangat2 la bagusnya.. Kalau ya? semoga ada pihak mengingatkannya.. Bukan apa.. yg duduk kat Malaysapun ramai jugak rambut karat.. pergi parti.. ini pulak duduk kat UK ye tak?

7 comments:

Kita doakan yang baik-baik aja untuk dia..

dgr cerita, dah balik mesia, n gagal menamatkan pengajian...rugi sgt2 kalu perkara ni benar...dan moga ada pihak tampil memberi penjelasan jika perkara ini tidak benar.

hmm..kalau bukan,xusah disebar la kan,bkn ltk statement 'kalau bukan sgt2 la bgusnya' tp still sebar.nk kata ya ke tak ni? :)

haarap2 berita ni tak betul..hmmm..
doa baik-baik saja!

Sepupu dia kawan saya.Sepupu dia mmg ada cakap yang Amalina ni memang dah teruk sangat sekarang.. :(

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...