Perbandingan browser dengan senjata

Mula mula bila chrome ada, Khalis memang minat sungguh.. ringan, ringkas dan laju.. Tapi lama kelamaan rasa geram sangat sebab terlalu kerap crash.. dan akhirnya di CC Khalis, lebih suka guna Firefox.. dan tak pernah pulak tengok orang guna Opera.. tapi bila tengok statistik browser yang melayari blogslucumenarik ni..memang ada pengguna Opera rupanya.. dan ada jugak yang tengok menggunakan samsung galaxy, Ipad.. hehe.. kembang hidung.. tak taula kenapa..

tapi Khalis tau..pengguna Chrome adalah teramai rasanya.. dan ada jugak peminat setia IE rupanya ek..

pakaila yang mana rasa selesa ek... dan lupa nak kabo..background harimau malaya ni mungkin 2 3 hari je kot,, nanti kembali pada asal semula.. hehe..

Comments

KhaiRin said…
tekojut den..igt site FAM td!
is_isaac said…
sy pki ie,sbb kat office tak leh guna firefox,kat umah surf guna samsung galaxy, hehe
Yana said…
nk komen sal backgrond,ni kira utk semangat kjap je la erk...

Popular Posts