Pages

Support Penaja

Tuesday, November 22, 2011

Perbandingan browser dengan senjata

Posted by mykhalis On 3:00 PM 3 comments

Mula mula bila chrome ada, Khalis memang minat sungguh.. ringan, ringkas dan laju.. Tapi lama kelamaan rasa geram sangat sebab terlalu kerap crash.. dan akhirnya di CC Khalis, lebih suka guna Firefox.. dan tak pernah pulak tengok orang guna Opera.. tapi bila tengok statistik browser yang melayari blogslucumenarik ni..memang ada pengguna Opera rupanya.. dan ada jugak yang tengok menggunakan samsung galaxy, Ipad.. hehe.. kembang hidung.. tak taula kenapa..

tapi Khalis tau..pengguna Chrome adalah teramai rasanya.. dan ada jugak peminat setia IE rupanya ek..

pakaila yang mana rasa selesa ek... dan lupa nak kabo..background harimau malaya ni mungkin 2 3 hari je kot,, nanti kembali pada asal semula.. hehe..

3 comments:

tekojut den..igt site FAM td!

sy pki ie,sbb kat office tak leh guna firefox,kat umah surf guna samsung galaxy, hehe

nk komen sal backgrond,ni kira utk semangat kjap je la erk...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...