Pages

Support Penaja

Monday, November 21, 2011

Gambar bangunan yang diletupkan secara gerak perlahan

Posted by mykhalis On 11:31 AM 6 comments

Perghh,, memang suka betul kalau tengok bangunan meletup2 ni..

Sebuah bangunan setinggi 17 tingkat di Scotland diletakkan dengan bahan letupan seberat 55kg.. Banyak tue.. Hasilnya??





tapi tak best la sangat.. cuba dalam filem Hollywood.. ada percikan apila.. apa pa.. ni bangunan dah dikosongkan bebetul agaknya.. sebab nampak macam kadbod runtuh je.. ye tak?

6 comments:

best gak lah! huhu..nampk best je time meletup tuh,nasib baik tak effect bangunan2 lain kan

khalis..napa blog khalis cam agak slow ckit..huhuhuuhuhuhu~ xselancar dulu lew kalu part nk tgk gmbo..

mcm tipu je..hehhe...xde plak api2 bagai ek..huhu

ini name nye nak runtuhkan bagi mendirikan bangunan baru, sistematiknye cara diorang wat, takde pon ke tepi, langgar bangunan lain, teknisyen diorang mmg power... sume runtuh kat satu tempat.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...