Gambar bangunan yang diletupkan secara gerak perlahan

Perghh,, memang suka betul kalau tengok bangunan meletup2 ni..

Sebuah bangunan setinggi 17 tingkat di Scotland diletakkan dengan bahan letupan seberat 55kg.. Banyak tue.. Hasilnya??





tapi tak best la sangat.. cuba dalam filem Hollywood.. ada percikan apila.. apa pa.. ni bangunan dah dikosongkan bebetul agaknya.. sebab nampak macam kadbod runtuh je.. ye tak?

Comments

is_isaac said…
best gak lah! huhu..nampk best je time meletup tuh,nasib baik tak effect bangunan2 lain kan
lisa lis said…
khalis..napa blog khalis cam agak slow ckit..huhuhuuhuhuhu~ xselancar dulu lew kalu part nk tgk gmbo..
Reena said…
mcm tipu je..hehhe...xde plak api2 bagai ek..huhu
mra said…
ini name nye nak runtuhkan bagi mendirikan bangunan baru, sistematiknye cara diorang wat, takde pon ke tepi, langgar bangunan lain, teknisyen diorang mmg power... sume runtuh kat satu tempat.

Popular Posts