Pages

Support Penaja

Wednesday, November 23, 2011

Wordless WEdnesday : True story about graviti

Posted by mykhalis On 1:17 PM 2 comments

Memang entry hari ni adalah entry laju.. Kebetulan, bateri kereta kong masa nak balik Rompin, so, sementara hantar bateri cas, Khalis mencuri masa untuk update mana yang tersempat.. maafla ek..

Kebetulan malam tadi sehingga tengahari ni, kawasan endau memang hujan baekk punya.. memang beruntung orang baru akad nikah atau bakal akad nikah 2 3 hari ni.. hujan je memanjang.. wat Papa, kena la bersabar sebab Mama penat layan Baby.. hujan hanyalah dugaan tanpa henti..wahahha..

Jom tengok fakta mengenai graviti.. korang setuju tak?

true story beb

2 comments:

yeke ni?

p/s sy lom sempat nk send contoh manuskrip. sabaq dulu ya. tgh busy nk siap kn manuskrip utk reprint

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...