Demi nafsu gila.. anak patung (sebesar manusia) kini hampir sempurna

Malas nak ulas.. tapi rasanya. kalau bukan kerana permintaan, takkan ada orang nak buat ye tak?











Khalis rasa Trevor mesti dah tempah 2 anak patung bangang ni.. Al maklumla..forever alone

Comments

Anonymous said…
nmpk cm real jer...cute btl ank2 patung ni...
Paradise Gal said…
penah tengok cite jepon pasal patung ni. tp agak kotor la citenye. gagah jugak tengok sebab nk tau psl ending dia.. macam-macam nafsu manusia ni.
mas saari said…
memang reallah! macam2 kan cara diaorang nak puaskan nafsu...
ArulchelseA said…
cuak aku tengok bro..kih kih kih
is_isaac said…
cantik patung ni,forever alone boleh la layan, hahaha
Cik Asma BLuppy said…
macam sakit mental je?
Reena said…
boleh ke puas ni??..patung tu xleh wt pape pn..hehhee
KhaiRin said…
patung utk golongan sangap
lisa lis said…
hahahahaha...btul khalis, dia tgh forever alone tu.. nnti cek nk anta satu kat dia~

Popular Posts