Pages

Support Penaja

Tuesday, November 22, 2011

Demi nafsu gila.. anak patung (sebesar manusia) kini hampir sempurna

Posted by mykhalis On 11:36 AM 9 comments

Malas nak ulas.. tapi rasanya. kalau bukan kerana permintaan, takkan ada orang nak buat ye tak?











Khalis rasa Trevor mesti dah tempah 2 anak patung bangang ni.. Al maklumla..forever alone

9 comments:

nmpk cm real jer...cute btl ank2 patung ni...

penah tengok cite jepon pasal patung ni. tp agak kotor la citenye. gagah jugak tengok sebab nk tau psl ending dia.. macam-macam nafsu manusia ni.

memang reallah! macam2 kan cara diaorang nak puaskan nafsu...

cuak aku tengok bro..kih kih kih

cantik patung ni,forever alone boleh la layan, hahaha

boleh ke puas ni??..patung tu xleh wt pape pn..hehhee

patung utk golongan sangap

hahahahaha...btul khalis, dia tgh forever alone tu.. nnti cek nk anta satu kat dia~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...