Gambar ngeri, pengedar dadar disembelih menggunakan Chainshaw

Baru je rasanya Khalis tengok dalam rancangan How do they Make it? mengenai pembuatan Chain Shaw ni..tapi tak sangka pulak ada kegunaannya yang lain.

Tak dapat dipastikan di mana.. tapi agaknya dah tak tahan dengan kes pengedaran dadah, pihak berkuasa mengambil keputusan untuk memenggal sahaja kepala pengedar menggunakan peralatan yang digunakan untuk menebang pokok balak ni..



memang ngeri la.. sape la nak mengedar lagi kalau camni hukumannya?

Comments

Rai said…
kejamnyer.. pancung je lah.. kesian orang sebelah tu. tgok member ke gergaji dulu...sedangkan kite nk semelih lembu pun tak bleh bg lembu lain nmpak...makruh
Awan Biru said…
Yap, setuju. lebih baik daripada penjara. Memang takkan beranilah nak edar dadah.

Popular Posts