Pages

Support Penaja

Tuesday, November 22, 2011

Gambar ngeri, pengedar dadar disembelih menggunakan Chainshaw

Posted by mykhalis On 11:31 AM 2 comments

Baru je rasanya Khalis tengok dalam rancangan How do they Make it? mengenai pembuatan Chain Shaw ni..tapi tak sangka pulak ada kegunaannya yang lain.

Tak dapat dipastikan di mana.. tapi agaknya dah tak tahan dengan kes pengedaran dadah, pihak berkuasa mengambil keputusan untuk memenggal sahaja kepala pengedar menggunakan peralatan yang digunakan untuk menebang pokok balak ni..



memang ngeri la.. sape la nak mengedar lagi kalau camni hukumannya?

2 comments:

kejamnyer.. pancung je lah.. kesian orang sebelah tu. tgok member ke gergaji dulu...sedangkan kite nk semelih lembu pun tak bleh bg lembu lain nmpak...makruh

Yap, setuju. lebih baik daripada penjara. Memang takkan beranilah nak edar dadah.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...