Pages

Support Penaja

Monday, November 21, 2011

Lelaki mencabul perempuan yang dibelasah

Posted by mykhalis On 5:44 PM 7 comments

Memang kurang hajar kan? Seorang lelaki mendapati seorang perempuan lesu tidak berdaya apabila terlibat dalam pergaduhan..

Yang agak melampau gila apabila lelaki itu mengambil kesempatan dengan menghisap dada perempuan itu berbanding menolongnya membawa ke hospital..

kalau tengok pada gambarpun dah agak kat mana berlaku menda ni kan?

7 comments:

dah3...sume kawan2..jgn melancong luar negare. abes cite! cuti2 malaysia sudehh

bengong...agaknye dia nak buat CPR kot

-_- diorang ni couple la...dua2 tgh mabuk/on drug sbb tu diorang tak sedar pe yg diorang tengah buat. tolong research dulu setiap kali buat post :(

http://www.chinasmack.com/2011/videos/man-sucks-drunk-womans-breast-on-public-shanghai-street.html

cuti² m'sia... ermmm tp klu kat m'sia pun ada cam gini cam ne lak? huhuhu haruu....

Huh....org kat China ni mmg da xde moral lagi dah...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...