Pages

Support Penaja

Monday, April 9, 2012

sori semalam takde entry

Posted by mykhalis On 1:53 PM 0 comments

macam tak sesuai je gambar ni kan?heee

rasanya Khalis kena la bagitau kepada hampir 23ribu pembaca setia(ikut statistik unik visitor la) sebab kelmarin 1 je entry naik..semalam satu pun tak naik.. yerla..sori la bebanyak..

camni..

Kelmarin Khalis belikan ayah Khalis galaxy tab.. so,, kiranya 2 3 hari ni install game.. lepas tu.. leh pulak tergian main..setiap kali Khalis nak cari cerita nak upload.. otak asyik teringatkan game tu je.. sebelum tido pun camtu jugakk..bangun tido camtu jugak..

Nak jadikan cerita..sebab Khalis tak sanggup lagi jadi tahi game cam zaman dota dulu.. asyik mengadap game je.. so Khalis uninstall dan serahkan tab pada abah secara rasminya.. kepada abah..selamat membiasakan diri dengan skrin sentuh..

korang pun mesti faham perasaan tengah gian main game ye tak?Khalis ingat nak bagitau korang game apa yang Khalis main tu..tapi seganla.. sebab korang dah main dengan telepon bijak ni dah lama ye tak? Khalis baru je 2012 ni merasa nak pegang..tapi sekarang dah jadi milik abah dah.. mungkin boleh curi pinjam hujung minggu jela..heh

so..maafkan Khalis..dan terima kasih kerana terus bukak blog ni walaupun tak berupdate.. terharu jugak tengok dekat 50ribu pageview untuk dua hari ni walaupun tak berupdate.. tq tq..jadi.. sekarang ni baru ada mood nak berblog setelah puas layan ending game tu kat youtube.. heh

selamat berhari isnin..

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...