Pages

Support Penaja

Thursday, April 12, 2012

Aduhh..tv3 kantoi tersiar adegan bogel dan sudah memohon maaf

Posted by mykhalis On 8:33 PM 0 comments

samada dah terlalu banyak tengok babak bogel sampai dah tak tau bogel ke tak..ye tak?heh

Khalis tak tengok pun filem ni di tv3 tapi dapat tahu pasal ni dari forum Cari dan terjumpa posting video kat atas ini.Dalam video ni memang nampak pelakon Emile Hirsch kat dalam air tanpa sebarang pakaian.Khabarnya tv3 dah pun buat permohonan maaf berkenaan isu ini!Apa pendapat pembaca blog ni pula tentang penyiaran "open" ini?



psst..korang mesti hampa sebab lelaki..tol tak?wahahha
sumber

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...