Pages

Support Penaja

Monday, November 14, 2011

Welcome to the Hotel California : Rupa sebenar Hotel nyanyian kumpulan Eagles

Posted by mykhalis On 4:19 PM 2 comments

Lagu nyanyian kumpulan Eagles ni memang layan gile kalau wat test dengan speaker yang baru dibeli. Masa di UTM dulu, hampir setiap hari main lagu ni.. Masa ni, ramai orang gilakan jenanam Altec lensing.. sekrang tengok ramai dah layan Sonic Gear.

Tapi Live HD diorang goreng gitar memang layan sungguh..tapi tahukah macammana rupa Hotel yang sangat terkenal ini?

Yup.. takdela mewah sangat.. tapi bila tengok hotel ni mesti rasa suasana California..Jangan tanya Khalis apa suasana di California..







2 comments:

agk nyer the eagles dpt ilham lagu tu ms dok kt hotel ni kot

khai~rasanye kot hehe tp mmg terbaek la, cambest je klu dok situ

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...