Pages

Support Penaja

Tuesday, November 15, 2011

10 mangsa serangan lintah di kemaluan

Posted by mykhalis On 3:42 PM 5 comments


HUSSAIN (tiga dari kiri) bersama pegawainya melawat pelajar SMK Penambang, Nor Fazira Ahmad Suhaimi yang menjalani peperiksaan SPM di HPRZ II akibat dijangkiti demam kepialu di Kota Bharu semalam.

Kalau orang laki biasanya takut masuk ikut Bon**t, tapi kalau orang pompuan maafla..dugaan dia lebih sikit.. tapi tolongla.. camne leh lintah menyelit camni sekali..huu.. tapi kesian budak dalam gambar ni.. cam dia la pulak mangsa serangan lintah di kemaluan,,huu.. cerita lanjut kat bawah


KOTA BHARU – Pelajar perempuan di negeri ini dinasihatkan supaya tidak 'ghairah' bermain dan mandi air banjir bagi mengelakkan berulangnya kes lintah memasuki alat sulit seperti yang dilaporkan tahun lalu.

Pengarah Pelajaran Negeri Hussain Awang berkata, pada musim banjir tahun lalu, seramai 13 orang pelajar perempuan di negeri ini yang bermain dan mandi air banjir telah dimasuki lintah dalam alat sulit mangsa.

“Jadi saya ingin menasihatkan pelajar perempuan supaya tidak bermain banjir bagi mengelak kejadian serupa berulang kerana ia boleh mengancam nyawa mereka akibat pendarahan dalaman,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita di Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II) di sini semalam.

Terdahulu beliau bersama pegawainya serta pegawai perhubungan awam HPRZ II, Zaid Ahmad meluangkan masa melawat tiga calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang terpakasa mengambil peperiksaan di hospital akibat masalah kesihatan.


5 comments:

perghhh dahsyat..ngeri weh

ermmmm...... kena pki cawat besi la kot klu nak mandi kat c tu huhuu.... atau pun yg kedap udara

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...