DUnia gay semakin tersebar.. Are u hepi!!!

Mampus kalau camni..

diorang masih kecik lagi.. apa yg diorang wat apa yang diorang tengok.. ke masih membicarakan kemanusian atau naluri? gay tetap hina dan jijik..

Comments

budakkechik said…
MasyaAllah...ape la nak jadi ni??? menakutkan!!! Anyway, design baru ek khalis? hmm...nice..cantek..tp agak berat skit..masuk web lain ok je tp bila blog khalis, jdk sangkut2..huhu..
mykhalis said…
berat ke? Khalis tak habis setting lagi.. huuu
MFI said…
budak2 akan explore apa yg dorang tengok..
MFI said…
budak2 akan explore apa yg dorang tengok..
BLADE EDGE said…
astaghfirullahalazim...
are din said…
pengaruh rakan sebaya nie... hihi pepe pun tahniah khalis buat perubahan warna blog nie... baru syokk ooo... :)setting bagi ringan skit hihi....
mra said…
memang ade berat sket, anyway, dah la tak sunat, tak cebok. wahahah ape la bau yg ade ye
Luv Me Cinta said…
bro khalis~stuju mmg berat sikit,blog makin santek...pasni guna kaler2 yg ceria ye hihi. psl story kat ats nun, camnelah feeling dua2 budak tu ek haha curious plak aku nk taw~
Anonymous said…
ish ish ish...komen sal blog khalis,aah la..mmg cm berat sket...
Reena said…
euww...! pengaruh media massa ke ape ni??

Popular Posts