Pages

Support Penaja

Wednesday, November 16, 2011

DUnia gay semakin tersebar.. Are u hepi!!!

Posted by mykhalis On 9:03 PM 10 comments

Mampus kalau camni..

diorang masih kecik lagi.. apa yg diorang wat apa yang diorang tengok.. ke masih membicarakan kemanusian atau naluri? gay tetap hina dan jijik..

10 comments:

MasyaAllah...ape la nak jadi ni??? menakutkan!!! Anyway, design baru ek khalis? hmm...nice..cantek..tp agak berat skit..masuk web lain ok je tp bila blog khalis, jdk sangkut2..huhu..

berat ke? Khalis tak habis setting lagi.. huuu

budak2 akan explore apa yg dorang tengok..

budak2 akan explore apa yg dorang tengok..

pengaruh rakan sebaya nie... hihi pepe pun tahniah khalis buat perubahan warna blog nie... baru syokk ooo... :)setting bagi ringan skit hihi....

memang ade berat sket, anyway, dah la tak sunat, tak cebok. wahahah ape la bau yg ade ye

bro khalis~stuju mmg berat sikit,blog makin santek...pasni guna kaler2 yg ceria ye hihi. psl story kat ats nun, camnelah feeling dua2 budak tu ek haha curious plak aku nk taw~

ish ish ish...komen sal blog khalis,aah la..mmg cm berat sket...

euww...! pengaruh media massa ke ape ni??

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...