Pages

Support Penaja

Thursday, November 17, 2011

Perempuan tattoo seluruh belakang badan kerana minat Twillight

Posted by mykhalis On 6:51 PM 5 comments

Jujurnya.. Khalis lebih suka Vampire Diaries ataupun true blood dari Filem vampire bersinar ni. Malah, cuma tengok filem yang pertama je.. yang lain semua tak tergerak hati nak tengok..

Tapi kalau takde peminat..takkanla filem ni leh wat sequal.ye tak? mcam jugak Justin bieber.. kalau semua benci, sape yang nak beli album.. Diri kita sendiripun bukan semua orang sayang.. mesti ada yang bengkek.. macam Trevor..



giloss. tak sakit ke ek?? dahla muka edward je yg real.. kristin tak samapun..

5 comments:

hmmm~ bes sgt ke twilight 2 sampai nak mencacah bagai...
ish3~

takde sakit,cari sakit! sengal nye lah, haha

da tua nak meninggal...g tatu badan lg..LOL

te nye mmg best..tp xde la gilo smpai nak tatu kat bdan cenggini..ish2

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...