Artis yang paling banyak muka lebih kurang sama!!

Gila betul.. memang sama sungguh muka diorang ni kan?

Comments

noraim said…
err, pasti ke orang lain2 neh? sama je.
mykhalis said…
tak caye leh google nama nama ni..hehe
is_isaac said…
la, sorg lagi sape?
kan kat dunia ni, ada 7 orang muka serupa! huhu
ms_panda said…
ada skali nur fathia tu photoshoot muka mcm katy perry :D mgkn die org ke-7 kot ;p gmbr nye kat sini http://www.kosmo.com.my/kosmo/pix/2011/0724/Kosmo/Hiburan/hi_01.1.jpg
mykhalis said…
ada la gaya sikit2..kening sama kot
ArulchelseA said…
kalau letak muka artis malaysia anak puntianak..sama jugak ni..kih kih kih
misznanarizal said…
patot la macam dok perasan pelakon cerita 500 Summer Days muka cam Katy Perry
iamBIG said…
warghhh...betullll...aku selalu npk emily sebiji mia & bila tgk paranormal lagi la igt dorg yg belakon...ish3...betuiiii
mas saari said…
memang samalah! hebatnya ciptaan Yang Maha Esa..
Syafiq said…
katy ngn zoey tu slalu saya tersalah name
CikSyazwaniAziz said…
eh,,betul la.. same je nmpak...
vampire's lovex said…
haah betol laaaaaaaa...sme..keturunan kot.. huhu
Anonymous said…
zoey tu ..berlakon citer The Happening kan....die yg paling serupa le

Popular Posts