Pages

Support Penaja

Thursday, November 17, 2011

Artis yang paling banyak muka lebih kurang sama!!

Posted by mykhalis On 3:00 PM 13 comments

Gila betul.. memang sama sungguh muka diorang ni kan?

13 comments:

err, pasti ke orang lain2 neh? sama je.

tak caye leh google nama nama ni..hehe

la, sorg lagi sape?
kan kat dunia ni, ada 7 orang muka serupa! huhu

ada skali nur fathia tu photoshoot muka mcm katy perry :D mgkn die org ke-7 kot ;p gmbr nye kat sini http://www.kosmo.com.my/kosmo/pix/2011/0724/Kosmo/Hiburan/hi_01.1.jpg

ada la gaya sikit2..kening sama kot

kalau letak muka artis malaysia anak puntianak..sama jugak ni..kih kih kih

patot la macam dok perasan pelakon cerita 500 Summer Days muka cam Katy Perry

warghhh...betullll...aku selalu npk emily sebiji mia & bila tgk paranormal lagi la igt dorg yg belakon...ish3...betuiiii

memang samalah! hebatnya ciptaan Yang Maha Esa..

katy ngn zoey tu slalu saya tersalah name

eh,,betul la.. same je nmpak...

haah betol laaaaaaaa...sme..keturunan kot.. huhu

zoey tu ..berlakon citer The Happening kan....die yg paling serupa le

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...