Offer untuk rakan-rakan blogger

OFFFER  OFFFERRR


Khalis jadi blogger baru 2 bulan,,tapi kalau korang tengok jumlah post macam  dah  2 tahun jadi blogger..hehehe.. punyela over... jadi Khalis nak mintak tolong semua blogger, sape berminat nak tukar post dengan Khalis.

Siapa setuju, boleh tinggalkan links 3 post dia yang terbaik yang dia ada (DI BAHAGIAN KOMEN( YANG BOLEH MENARIK PEMBACA), post yang dia nak tukar dengan Khalis mestilah ada pengajaran dan faedah untuk dikongsi bersama. Maklumlah, masing-masing ada reader dan follower tetap masing-masing.

Khalis akan pilih 1 je dari 3 links yang diberikan, bila Khalis rasa ianya sesuai untuk dipaparkan dan tidak ada percanggahan isi dengan blog Khalis, maka Khalis akan publish post ini. Bila? Di masa yang sesuai.. Kita sama-sama akan tinggalkan links blog asal.

Syaratnya adil dan saksama. Khalis copy header dan post anda,masukkan sekali dengan blog anda. Jadi reader Khalis yang tiada di blog anda boleh baca post anda, seandainya reader terpikat dengan post anda.. mereka akan ziarah terus ke blog anda.. Jikalau bertuah, rezeki follower dan reader kita akan bertambah.. Khalis dan anda adilkan masing-masing dapat keuntungan yang sama. Tidak ada berat sebelah..

Kalau berminat dengan cara ini, boleh copy je cara ni dan tukar-tukar dengan kawan anda yang lain.

3 post yang Khalis nak ajak kawan-kawan blogger tukar ialah

a) Ada apa dengan DARA

b) Kenapa wanita suka menyusahkan?

c) Gambar yang ditangkap fail kerana background

D) mana - mana post Khalis yang anda berkenan..sila bagitau je.

Kalau berminat, Khalis buka sehingga 12 malam ini sahaja untuk tinggalkan links di bahagian komen.. Tak perlu copy header khalis ke ape ke..


Bila dah setuju, Khalis akan emailkan isi kandungan yang anda suka..sebab Khalis tak reti nak disablekan copy tue. Gambar blh copy je kat sini kan?

Kalau tak faham sila tanya ek..huuu..First time buat nie.. tak taula ada sambutan tak...



Dan jangan lupa hari sabtu ini  JAWAB DAN REVIEW FREE
Temanya ialah kartun dan animasi Malaysia dan Jepun.. hehe..gud luck

Comments

amny said…
amni xsesuai kot nak tkr2 post nii..mengarut je semua post amni tuu..hihkhhihk...kalu tip2 boley laa..
Akunyer said…
@amnysetuju ngn amny... xsesuai gak rasanya.. pos semua ikut suka jari and hati ja.. :D
adwafarahin said…
hahah post adwa ngarut la bro khalis.

adwa nk tggu post2 hebat dr blogger lain :)
mykhalis said…
@amny
itulah..yang mana rasa sesuai sila la..hehe
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ heheh,, tecer wan khalis tengok ada yg best2 ape..
mykhalis said…
@adwafarahin takpe..takkanla takde post yang best2..heh
Ms.ze said…
kalau post org len mengarut..
aku punyer lagi laaaaaaa ngarut..
huahuahuahuahua..
mykhalis said…
@kucarkacirkalau semua mengarut sape nak tukar links ngan khalis..tak kesian ke?
amny said…
amni tukar post tips boley??
Anonymous said…
Err, Tira tak tahu nak tukar dengan entri apa. Pada Tira entri Tira semua biasa-biasa je. Hehehe. :p
Anonymous said…
Err, Tira tak tahu nak tukar dengan entri apa. Pada Tira entri Tira semua biasa-biasa je. Hehehe. :p
Anonymous said…
alala..tak sesuai utk blog En.Khalis lar..bnyk puisi hahha
Akunyer said…
@mykhalis ada eh? hoho tak tau lak ada entri yg best2... ngee kalo nak tukar leh ja..tp khalis bitau la entri yg mana... :D
mykhalis said…
@amny

bulehh..khalis suka..
mykhalis said…
@Miss Tira banyak tau miss tira yng best2..yg a.ery buatpun ok jugak..jom arr
chentaNUYU said…
nk tukar entry mn ye?mcm x menarik sgt je entry Nuyu buat
mykhalis said…
@Novelgurl kasi jer taruk.. mana ada reader khalis minat puisi
Miss Shikio said…
entry Miss Shikio lagi lah mengarut..

huahuahua~
Anonymous said…
saya lagi la...huhuh
post sy xdak satu pon yg bg faedah kat org. hehe, sorry khalis. =)
xtau la bro nak change link ape... hehe.. tapi aku memang tabik ngan ko la... cepat je maju kn... congrat :)

ENTRY TERBARU : TOILET DUDUK VS TOILET CANGKUNG
hahaa . semua tak nak ngaku nih . oke ! atiey nak join . hehee . tunggu kejap atiey nak pergi selongkar entri yee . mm , entri lawak tapi ada pengajaran boleh tak khalis ? tolong reply kt shoutbox atiey yek .. hee
Unknown said…
menarik ni. walaupun entry gua ngarut tp sebagai peminat khalis kene join ni.. next week dh star bz dh.. tgu sat na..
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~hehhe..khalis ke kena pilih..mana aci..
mykhalis said…
@chentaNUYU laaaa...bagi je yg mana2..hehe
mykhalis said…
@Miss Shikio mesti ada yg best leh kongsi..huuu
mykhalis said…
@syazana.not.singlenak nangis dah nie..sape yg nak tukar ngan khalis nie?huuuuuuu
mykhalis said…
@topimagine jomla top..tukar dengan aku.. jom arrr
mykhalis said…
@atiey azha yeyyyy.. dah ada.. cepat2..khalis tak sabar nak tukar2 nie
mykhalis said…
@Azroy Kassim ok ok..aku menanti dengan sabar
Akunyer said…
@mykhalis hoho sbb sy sndiri tak tau yg mn 1 entri yg beshhh
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~alaaa,,mesti adaa,,jgnla malu2..hehe
hanya mampu menjadi pembaca setia saja :)
mykhalis said…
@MiSzy DiaN huuu..sampao ati tak nak join..
Akunyer said…
@mykhalis malu la jugak...:D
Ayie said…
wah..!! minat2.. khalis cakap je nk entry mana kat blog aku tuh.. aku kasi.. tapi aku nak entry wanita menyusahkan tuh.. boleh bikin kontroversi.. bole..?? hahaha
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ hahhaa..ngade2..jom arr join
mykhalis said…
@Ayie
blh kasi links..kalau sesuai khalis masukkan..bagi 3 yang terbaik k?
safurara said…
nk jugak nk jugak.
mykhalis said…
@Azroy Kassim wahahha..tq tq.. nnt aku wat satu post dulu k?
mykhalis said…
@rara pinkmafia sila2..jom la ramai2..hehe
Akunyer said…
@mykhalis hoho... t nk belek2 dl...
khalis , atiey dah jumpa . hehe . pilih le yang mana satu . atiey pun taktau boleh bagi faedah ke tak .

Suami dan Boyfriend Tak Sama Okey

Kahwin Awal Gatal ?

Perempuan Takpe Tapi Lelaki ?

Alasan Tolak Cinta dari Perempuan


lah , lebih lah pulak . (sengaja !) hehee ..
mykhalis said…
@atiey azha wahh..best2 tajuk nie.. nanti khalis pilh k?
@mykhalis

hahaa . orait ! berita faham sangat2 . ekekek .
Unknown said…
dengan selamba aku join miahahahha

1. http://nitestalkerz.blogspot.com/2011/04/lawak-macam-hampeh-lawak-ni.html

2.http://nitestalkerz.blogspot.com/2011/03/restoren-haji-daud-kota-tinggi-terliur.html

3.http://nitestalkerz.blogspot.com/2010/08/seratus-jadi-sejuta-boleh-percaya-ke-ni.html

ekekeke...malas nak letak html code.... aku letak link full je.... senang hati dan perasaan.... nak baca yang lain2, selongkarlah sendiri...
ohye , jadi apa step seterusnya yang atiey kene buat ?
mykhalis said…
@nitestalker heheh..boleh je bang.. no hal.. nnt saya kasi buat 1
mykhalis said…
@atiey azha tunggu contoh dari khalis k?
Unknown said…
salam
mirul just try nasib

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/03/5-ubat-hati.html

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/02/rahsia-tarikh-lahir.html

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/03/benda-mahal-di-dunia.html

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/03/surat-cinta-budak-fizik.html

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/03/info-amalan-khurafat-dalam-adat.html

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/03/jom-belajar-abc-alaf-baru.html
Unknown said…
orite khalis... karang bgla mana2 post yang menarik untuk aku republish dalam blog aku... tak sempat nak selongkar blog khalis... hik hik hik (dlm hati sebut malas...syyyy)
Granny Hani said…
ikutkan N3 mmg lah byk, beribu dah..tapi ada ke orang nak baca luahan entAH apa apa dari minda org separuh abad mcm akak nih?
Macam2 idea khalis ni..nak join pun tak reti lah akak....tumpang baca N3 adik2 aje lah..
mykhalis said…
@syed amiruljangan fikir cuba nasib..nnt khalis pick 1 k?
mykhalis said…
@nitestalker hehe..nnt khalis dah review,,saya bagi linksnye
mykhalis said…
@hani@debumelukuthehhe.. join kepala ngan blogger nie lagi happening..mcam2 yg kita tak tau ada di sini..takpe.. bagi je kebenaran..nnt khalis cari,,blh?
Granny Hani said…
oh bab kebenaran tu sentiasa 'green light'.u r always welcome.dipersilakan tapi harap maaf lah,blog bersepah dengan n3 rubbish.
amny said…
khalis..amni rse..yg ni je kot entry yg ok..

(tip menjadi seorang blogger)

http://limelog.blogspot.com/2011/04/tips-menjadi-seorang-blogger-versi-aku.html

kalu khalis berkenan..bagitaw laa...


nati amni post entry khalis gk..^^
mykhalis said…
@hani@debumelukut heheh..nnt khalis ziarah n cek2 kot yg ada..
mykhalis said…
@amny

ada pun...nnt khalis tengok k?
mykhalis said…
@syed amirulsama-sama..nntikan review k?
Ayie said…
Nih ha dia link tuh.. sori lambat, kat ofice takley bukak blog.. hahahaha

Hoit Bank Islam
Sang Ayam Vs Sang Serigala
Serius aku cakap nih
Unknown said…
khalisss..chii nak try test gak la..tatau sama ada menarik atau idak..chii nak share 3 entri yg pd chii agak menarik
1. http://chikum4risa.com/?p=917
2.http://chikum4risa.com/?p=971
3.http://chikum4risa.com/?p=660
Anonymous said…
Tira dah masuk. Tira pilih entri Cik Khalis bertajuk Memahami Erti Menutup Aurat. Sila check dekat blog Tira ya.

Tira tak layak nak menentukan entri Tira yang mana satu untuk dikongsikan. Tira bagi kerpercayaan penuh pada Cik Khalis untuk memilih. :)
Akunyer said…
incik khalis: ofer masih dibuka ke? :D
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~kasik je taruk..hehe..jgn bagitau orang lain
yuyu jannah said…
yuyu x layak kot nak tukar post ngan khalis.semua cerita hal perempuan boyot je..nnt lari pulak semua pembaca khalis.tp bagus idea khalis ni.smoga terus maju je..hikhik..dh mcm ucapan pulak
Iszuan | Is said…
a'ah la khalis. iszuan pun nk kata xssuai gak nk bertukar2 pos dgn khalis, sbb pos2 iszuan biasanya ada berkisar dgn hidup iszuan jugak. huhuu
qllmjd218 :D said…
wah!! berminat ^_^
nanti sy cari entry mane yg best (kalau ade) utk di exchange..
harap, kalau lewat sikit beberape jam boleh diterima.. agak bizi T_T
Akunyer said…
okeh khalis setelah membelek2 entri sndir...rasanya yg ni kot yg nk tukar ngn khalis... tp maaf la kalo xkena ngn selera khalis.. ngee...

1)http://soidahsofi.blogspot.com/2011/02/menganyam-ketupat-di-blog.html

2)http://soidahsofi.blogspot.com/2011/04/nak-makan-pun-susah-ehh.html

3) http://soidahsofi.blogspot.com/2011/03/mira-liyana-vs-faizal-tahir.html

hee maap kalo xkena slera incik khalis...

Popular Posts