Pages

Support Penaja

Wednesday, January 11, 2012

Wanita pregnant yang menyeksa bayi dalam perut

Posted by mykhalis On 8:53 AM 4 comments

Tak taula betul tak apa yang Khalis pernah ingat nurse nasihatkan wife masa pregnant dulu.. jangan pakai ketat ketat.. tapi kalau camni ketatnya apa kes? gila sendat ni...





agaknya memang tak dapat menerima hakikat yg dia dah pregnant kot

4 comments:

aduhai..tak senak ke perut tu ye..

nmpk yg ketat sahaje ye...haha

yg paling bahaya bukan ketat tu,tu heels tinggi dabak tu,halus mn blh org pregnant pki cam tu...

bkn seksa baby..tp seksa diri sendiri..hrmmm

hhahahah, teruknya klu suka sgt pun tunggula, habis bersalin bru beraksi....

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...