Wanita pregnant yang menyeksa bayi dalam perut

Tak taula betul tak apa yang Khalis pernah ingat nurse nasihatkan wife masa pregnant dulu.. jangan pakai ketat ketat.. tapi kalau camni ketatnya apa kes? gila sendat ni...





agaknya memang tak dapat menerima hakikat yg dia dah pregnant kot

Comments

nur anis said…
aduhai..tak senak ke perut tu ye..
Tasha said…
nmpk yg ketat sahaje ye...haha

yg paling bahaya bukan ketat tu,tu heels tinggi dabak tu,halus mn blh org pregnant pki cam tu...
is_isaac said…
bkn seksa baby..tp seksa diri sendiri..hrmmm
karmilaillang said…
hhahahah, teruknya klu suka sgt pun tunggula, habis bersalin bru beraksi....

Popular Posts