Pages

Support Penaja

Monday, January 9, 2012

Filem Datin Ghairah 2011 Full Movie Download

Posted by mykhalis On 4:14 PM 1 comments

Download Datin Ghairah Full Movie Download secara free disini. Kepada sesiapa yang belum lagi tonton filem  Datin Ghairah ni dipawagam, anda boleh download filem tersebut.

Sinopsis Datin Ghairah
DATIN GHAIRAH adalah balu kepada arwah DATO MAHFUZ seorang ahli perniagaan yang terkenal di Malaysia. EMELIA dan EMELDA adalah hasil perkongsian hidupnya selama hamper 20 tahun bersama Dato Mahfuz. Walaupun hidup dalam serba kemewahan, meraka berdua amat lemah dalam pelajarannya terutamanya mata pelajaran matematik,ini membuatkan Datin Ghairieyah mengarahkan setiausaha kerjanya MELISSA mencari seorang guru yang boleh mengajar mata pelajaran matematik melalui internet dan iklan dalam akbar tempatan.
Selama hampir dua tahun status janda yang disandang oleh Datin Ghairieyah sedikit pun tidak melemahkan dirinya untuk meneruskan empayar perniagaan peninggalan arwah suaminya Dato Mahfuz,dia semakin ghairah untuk memperluaskan empayer perniagaan dengan bantuan CAPT.(R)LOQMAN seorang bekas pegawai TLDM yang berpengalaman serta mendapat sokongan daripada CIK MELISA sebagai setiausaha kerjanya,ENCIK FAIZAL dan ENCIK HAIRIE penyelia di syarikatnya.
Kehidupan seharian Datin Ghairieyah dan anak-anaknya bertambah terjamin dengan adanya seorang pegawal peribadi yang bernama BADRI atau lebih dikenali sebagai BOB. SUFIAN seorang ahli perniagaan,dia juga merupakan rakan karib arwah DATO MAHFUZ.SUFIAN sedaya upaya cuba untuk memikat DATIN GHAIRIEYAH demi kepentingan perniagaannya.
 
 
Download Format MKV
  1. Part 1
  2. Part 2
Download Format RMVB
  1. Part 1
  2. Part 2

1 comments:

best ke?

macam xbest je citer ni..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...