Pages

Support Penaja

Monday, January 9, 2012

Kesan editing x-ray dalam Photoshop

Posted by mykhalis On 4:05 PM 1 comments

Pernahkah anda membaca tentang  Benarkah Gambar wanita boleh dibogelkan dengan aplikasi editor x-ray? Pasti ramai yang tahu bahawa kewujudan aplikasi ini dalam photoshop akan menjadikan wanita mangsa bagi mereka yang ada perasaan hasad dengki dan cuba memfitnah anda.


Dalam erti kata lain, jika ada yang cuba memburukkan anda mereka akan ambil gambar anda dari facebook dan masukkan menggunakan aplikasi xray dalam photoshop sekaligus membuat anda kelihatan bogel. Ianya memang nampak palsu namun ia juga boleh memalukan anda. Kepada wanita, anda dinasihatkan supaya berhati-hati jika upload gambar anda kat facebook ye.

Cara untuk elak gambar anda kena edit dan bogel
Senang jer, korang jangan pakai baju warna putih sebab baju putih ni akan memudahkan gambar anda diedit dan dibogelkan.
 

1 comments:

Kalau baju hitam dan tebal tambah pulak pakai kain dalam apa sume, xde la senang sangat nak tengok guna photoshop.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...