Pages

Support Penaja

Thursday, January 12, 2012

Perempuan yang berak di tengah pasaraya

Posted by mykhalis On 5:32 PM 6 comments

memang gila tak senonoh betolla..tak tahan bebeno dah ke?

6 comments:

gila lah..dah tk thn sgt ke..kih kih kih

supermarket tu xde tandas kot....haha (sume supermrket xde tandas exc. tesco,giant, cfour)

time dia berak tu..ada lagi menerannya..ak tngok video ni ptg tdi.terus x lalu nk makan..siot betul..tpi at least dia memang tahu malu la jgak..sebab sblum dia berak,dia ada usha sekeliling dia..cuma nasib x baik,x sedo blkg tu ada cctv...klu tngok ni..memang dia x tahan sgt2 dh,taik pn lembik ja..dia cirit la tu.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...