Pages

Support Penaja

Tuesday, January 10, 2012

Gila betul!! Uncle ni kencing di tempat awam!!

Posted by mykhalis On 11:45 AM 4 comments

dah la ramai orang..


kat kawasan makan tue..takle lak orang nak cekup

4 comments:

Kat mana plax dah ada org perangai cenggini??
Tapi xheran pon Khalis..
masa Dezz buat partime cashier dulu ada cha yaa nun aliff ni soh anak dia kencing dpn kaunter sebab dia tgh bayar..
pastu anak dia xtahn nak wiw..
sgt biadap!!dia igt kaunter ni toilet ke??
kt Giant ok??Gile kurang hajar itu manusia..
jd lebih kurang hajar sebab dia ajar anak dia wiwi mcm tu!haih!

euww...tgk ni tingat masa saya kt pekeliling...ahso selambek je kencing tepi tpt duduk tgu bas tu...ade 2 anak branak cina jugak, pandang dia sambil buat muka geli/jijik...dia kencing betul2 tepi saya, mmg rasa nk muntah...uweekkkkk

tandas tak free - 30 sen

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...