Pages

Support Penaja

Saturday, December 3, 2011

Koleksi kemusnahan akibat kreativiti seorang anak

Posted by mykhalis On 12:58 PM 4 comments

Sayf Muslim yang dah 9 bulan..
Sebagai seorang ayah(macam ayat iklan la pulak..heh) Khalis sudah merasai dugaan akan kepantasan tangan my little baby boy.. memang semenjak dah pandai merangkak ni.. pantang nampak barang bersilau..mesti dikejarnya.. dah dapat dia gigit.. dah puas gigit dia pusingkan,,dah habis dia hempas hempas.. lepas tu ketuk ketuk..

Antara barang sasarannya ialah, TV, Laptop, HP, spek mata.. perghh..memang gerampun ada,, bukan tak beli mainan,,tapi yang mahal tula yang dicari..

Kebetulan hari ini Dailymail mengongsikan beberapa keping gambar atas keletah anak kecil. Yang pasti..mereka tidak tahu apa apa..jadi tanggungjawab kita untuk mengajar mereka..ye tak/












jangan tak ngakula masa korang budak2 dulu tak pernah wat kerja pelik..hahaha..

4 comments:

comelnye sayf!!!!!

dill.

aku conteng dinding rumah je. takde nk penaye barang cegitu. kesian kat kucin. jd kaler ijo. hehehe

yep. sama lahh... pon conteng dinding je mase kecik2 dulu...

err... cuma ada satu kejadian yang tahap membuatkan arwah kecut perut la tengok...

amik pisau yg kat pencukur dulu2 tu kan... yg cap buaya tuh... konon nak potong ape ntah sebab tak jumpe pisau lipat... tak lapik apape pon meja tuh... maka terpotong la sekali pelapik meja... tu satu hal... satu hal lagi dengan tapak2 tangan sekali terbelah2... darah berjurai2 kuar takyah cakap laa...

arwah punya laa panik... dari nak marah pasal pelapik meja dia rosak pon tak jadik ha...siap berbungkus2 tangan lepas tu...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...