Pages

Support Penaja

Tuesday, November 29, 2011

4 orang wanita dedahkan lelaki buaya darat di facebook

Posted by mykhalis On 3:06 PM 0 comments

Update n update n update.. sampai korang marah link blog ni penuh notofication kat home page facebook korang..wahahhaha.. maklumlah.. hari ni kembali mula bekerja selepas seminggu bercuti balik kampung halaman isteri..


Sebelum ni update pun tak puas sebab kena limit time dek orang rumah leh gi main cc(cc orang lain..bukan cc sendiri) sejam je.. heh.. nak wat camne..kena ikut syarat la kan?

So, cerita petang ni pasal 4 orang wanita rasa tertipu dengan seorang lelaki.. kerana rasa bengang.. mereka telah buat satu fake profile mengenai pakwe diorang ni..

Keempat empat orang wanita mangsa Hazel Wickings, 58, Tina Balne, 45, Tracie Clarke, 42, and Denise Draper, 38 mengatakan bahawa mereka mula rasa syak wasangka apabila kekasih mereka iaitu Shaun Riching 45 tahun jarang bertemu dengan mereka dengan alasan sibuk bekerja.


Nasib badan la.. pandai makan pandai simpan... cubalah untuk setia ..ye tak?
 
kepada sesiapa yang pernah menipu.. jangan nnt ex korang wat camni udahla.. malu ke kaum je..

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...