Kisah ibu dan anak yang berkahwin di Indonesia

Kalau ditengok dalam video ini..si ibu ni ada cakap..

Mujur saya berzina dengan anak sendiri dari orang lain.. leh tak korang bayangkan?dan penonton pula sangat menyokong dan umpama tiada bantahan..

Comments

Rai said…
oh dunia. cam haremmm..... bodoh la dua2. ikutkan nafsu. kang terberanak nk pggl apa anak tu. cucu ke anak. bodoh bodoh la orang indon ni...
R'ain said…
Eh, diorang belum kahwin lah. Mak dia sangap sgt. Tak de ke sapa2 rase ini mcm kes rogol. That boy clearly is not a consenting party. His face and body language clearly shouts "HELP ME! IM LIVING WITH A PSYCHOTIC PERVERT!!" Dia sendiri cakap "xenak", "nak keluar tapi ibu xbg"..he's weak, and traumatized. Pity him.
kisah hati said…
ini bodoh!! ini nafsu bukan cinta..kalau indonesia kene langgar tsunami ke gmpa bumi ke jgan tanya kenapa.ayat die yg last tu xbley blah,rasenya lagi bagus die berzina ngan org lain dr ank sendiri.
iamBIG said…
euuuwwwwwww....geeellliiiii!!!!!
Anonymous said…
no wonder la negara diaorg kena tsunami dan gempa bumi.....sb ni hah..ikutkan nafsu mak sendiri..baik ko kahwin dgn org lain je kan senang..sekurang2nya anak bujang dia terselamat dari ibu yg gila seks ni!
ummu hanan said…
Dunia akhir zaman yang semakin merapu.. nauzubillah..Bila bala bencana menimpa, bukan hanya menimpa kepada pesalah, tetapi seluruh masyarakat.. Ya Allah lindungi kami..

Popular Posts