Pages

Support Penaja

Friday, December 2, 2011

Edit atau benar gambar buaya di dalam banjir kajang?

Posted by mykhalis On 7:13 PM 6 comments

Sebenarnya, Khalis baru je tahu mengenai kejadian ini. Itupun sebab dah kecoh di FB, so, gambar2 yang Khalis dapat ialah gambar amatur yang di kongsi oleh mereka yang tinggal di Kajang mahupun dari forum2.

Khalis sendiri pernah tinggal di Kajang, tapi tak lama.. selepas grad, Khalis tinggal dalam 3 bulan di Kajang untuk menguruskan perniagaan. Tapi fail planning menyebabkan Khalis balik kampung.

Kepada mereka yang tinggal di Kajang,, semoga tabahkan jiwa raga.. harta benda mungkin banyak yang rosak..tapi hargai nyawa kita..

Mula mula gambar ini diperolehi dari laman FB yang diambil dari forum LOwyat.. bermacam pendapat yang dikeluarkan..bagi korang camne?adakah sebenarnya edit? ataupun realiti di sungai kajang memang ada buaya.. standart la.. gambar memang kabur punya.

Mungkinkah buaya ini tertipu dengan deretan kereta kancil?
dan inilah gambar banjir setakat ini, permandangan dari tempat tinggi






permandangan dari tempat rendah





tumpang bersimpati... semoga segalanya pulih dengan cepat

6 comments:

bro, minta izin nak copy gambar2 bro ni..:)

air naik tiba2 ke..x sempat alih kenderaan...

mujurlah moon xjadi balik naik komuter ke kajang ari jumaat tu..kalau x.. tersangkut laa kat situ sampai esok pagi.. sbb ayah kata.. jalan nak ke kajang ditutup...sebab banjir.. xleh nak masuk langsung

Allahuakbar.habis tnggelam sume..err..boye ke tue? aishh..menakutkan

gambar satu n spoloh adalah tempat yg same, rilek je org tu jalan .

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...