Pages

Support Penaja

Thursday, November 10, 2011

Seksi tersembul duta kecil Malaysia : Zarina Anjoulie Lavocah

Posted by mykhalis On 7:53 AM 14 comments

Minah ini menghiasi majalah FHM Indonesia sebagai wakil atau Duta rakyat Malaysia.. dan tidak mengejutkan..sebagai duta sesat..dia tidak berpakaian kebaya.. tapi seksi tersembul namanya!!cehh..PERKASA taknak cakap apa2 ke..



Zarina Anjoulie Lavocah tampil dengan aksi berani dalam FHM Indonesia edisi Oktober 2011.
Dalam majalah FHM Girls Indonesia tersebut dengan tajuk From Malaysia with Love.

"Tak cuma musik rock melayu ala search yang kita impor dari Malaysia. Zarina datang dan dia ingin tinggal di sini untuk menyenangkan Anda. Dan
berpose seksi adalah salah satu cara yang dipilihnya!" lapor majalah FHM edisi Indonesia keluaran Oktober 2011 mengenai posing 'maut' Zarina Anjoulie Lavocah yang pernah
menggemparkan industri seni kita dengan gambar-gambar 'terlampaunya'.








14 comments:

rasanya dia pasti menyesal dilahirkan dalam masyarakat malaysia kan...bangganya kalau dia dilahirkan sebagai rakyat Amerika ke apa2 negara bukan Islam...aduhhhh...apa nak kata lagi

perkasa tk bising kot..suka tengok ye la kot...

Photoshoot kat indon je terus tukar nama?ni jenis kalau bulan puasa tetiba nama jadi bukan muslim ni.

btol kate yatie tu,.agaknye mcm tu la yg die nak,.herm,.

ape la nak jadi dgn artis zaman skrang... popular sebab kontroversi je lebih...

nasi lemak lima posen je...

adoyaiii. dah tak serupa islam dah ni

islam pad nama jek.adoi, tak rasa malu ke/adoi.konpius2

menjolok jolok mataku ini... ahaksss

aww aww. cantik hasil seni tuhan ini. haha. err lari topik ._.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...