Seksi tersembul duta kecil Malaysia : Zarina Anjoulie Lavocah

Minah ini menghiasi majalah FHM Indonesia sebagai wakil atau Duta rakyat Malaysia.. dan tidak mengejutkan..sebagai duta sesat..dia tidak berpakaian kebaya.. tapi seksi tersembul namanya!!cehh..PERKASA taknak cakap apa2 ke..



Zarina Anjoulie Lavocah tampil dengan aksi berani dalam FHM Indonesia edisi Oktober 2011.
Dalam majalah FHM Girls Indonesia tersebut dengan tajuk From Malaysia with Love.

"Tak cuma musik rock melayu ala search yang kita impor dari Malaysia. Zarina datang dan dia ingin tinggal di sini untuk menyenangkan Anda. Dan
berpose seksi adalah salah satu cara yang dipilihnya!" lapor majalah FHM edisi Indonesia keluaran Oktober 2011 mengenai posing 'maut' Zarina Anjoulie Lavocah yang pernah
menggemparkan industri seni kita dengan gambar-gambar 'terlampaunya'.








Comments

Yatie Awang said…
rasanya dia pasti menyesal dilahirkan dalam masyarakat malaysia kan...bangganya kalau dia dilahirkan sebagai rakyat Amerika ke apa2 negara bukan Islam...aduhhhh...apa nak kata lagi
ArulchelseA said…
perkasa tk bising kot..suka tengok ye la kot...
Raidenovich said…
Photoshoot kat indon je terus tukar nama?ni jenis kalau bulan puasa tetiba nama jadi bukan muslim ni.
btol kate yatie tu,.agaknye mcm tu la yg die nak,.herm,.
ApiH said…
ape la nak jadi dgn artis zaman skrang... popular sebab kontroversi je lebih...
KhaiRin said…
nasi lemak lima posen je...
liya alia said…
adoyaiii. dah tak serupa islam dah ni
is_isaac said…
islam pad nama jek.adoi, tak rasa malu ke/adoi.konpius2
Anonymous said…
dasyat...
delarocha said…
menjolok jolok mataku ini... ahaksss
The Leech List said…
... apa nak kata lagi
KHRLHSYM said…
aww aww. cantik hasil seni tuhan ini. haha. err lari topik ._.
Anonymous said…
da nama pon LALUCAH !

Popular Posts