Pages

Support Penaja

Saturday, November 12, 2011

Mencari glemer dengan cium 100 lelaki tidak dikenali

Posted by mykhalis On 11:57 AM 7 comments



- Yang Ya-ching (gambar), seorang blogger warganegara Taiwan memiliki misi untuk mencium 100 lelaki yang tidak dikenali di Paris. Dia berumur 27 tahun dan sedang menuntut di sana. Dengan hasrat untuk mengenang memorinya sepanjang berada di sana, dia memulakan misi nya dengan mencium salah seorang pekerja advertising yang sedang memasang papan iklan.


Tindakan blogger tersebut menimbulkan kontroversi di blog peribadinya. Menurut Taipei Times, lelaki Taiwan agak cemburu dan menyesal dengan tindakannya itu kerana misi tersebut dijalankan di Paris dan bukannya di Taiwan. Ada sesetengah berpendapat bahawa misi tersebut dijalankan adalah untuk mencium golongan jejaka tampan di Paris.


Menurut Yang, selepas sahaja misi ini selesai, dia berniat untuk menulis pengalamannya itu dan merehatkan bibirnya.


















maafla.. kalau muka pecah rabak..takdenye orang kat sana nak kis.. betul tak?

7 comments:

xde keje cari keje... haizzz

macam ni pon ada. tak menyesal ka nnti. adoyaii

nnti dpt knser mlut kang baru tau..eyak!

btul tu..nasib cun..klau rabak..tukang sapu kat paris tu pun tk nak cium..kih kih kih

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...