Lagi gambar beauty and the beast(kali ni benar2 berbulu)!!

Yu Zhenhuan adalah antara manusia yang paling berbulu di dunia. Untuk hidup normal.. dia boleh menjalani rawatan laser.. tapi yang pasti ianya menyakitkan..

Namun, dengan semangat yang diberikan oleh isterinya, Khalis percaya dia akan jadi lebih bersemangat.. tengoklah..pada gambar rumah ni takdela kaya mana sangat.. tapi apa yang membuatkan perempuan jatuh cinta dengan seseorang itu? semestinya.. hati yang tulus dan suci..tak caya tanya isteri2.. kalau tak kerana hati suci takdenya dia nak terima lelaki tu jadi pasangannya..


Comments

liya alia said…
wah untung la. bini segak gila. cun melecun.
is_isaac said…
bini dia taste lelaki berbulu kot, erkk,geli lah tgk bulu banyak sgt, hohoho..
KhaiRin said…
rezeki dia..jodoh dia..

Popular Posts