Pages

Support Penaja

Thursday, November 10, 2011

Lagi gambar beauty and the beast(kali ni benar2 berbulu)!!

Posted by mykhalis On 8:05 PM 3 comments

Yu Zhenhuan adalah antara manusia yang paling berbulu di dunia. Untuk hidup normal.. dia boleh menjalani rawatan laser.. tapi yang pasti ianya menyakitkan..

Namun, dengan semangat yang diberikan oleh isterinya, Khalis percaya dia akan jadi lebih bersemangat.. tengoklah..pada gambar rumah ni takdela kaya mana sangat.. tapi apa yang membuatkan perempuan jatuh cinta dengan seseorang itu? semestinya.. hati yang tulus dan suci..tak caya tanya isteri2.. kalau tak kerana hati suci takdenya dia nak terima lelaki tu jadi pasangannya..


3 comments:

wah untung la. bini segak gila. cun melecun.

bini dia taste lelaki berbulu kot, erkk,geli lah tgk bulu banyak sgt, hohoho..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...