Perbezaan Ruby dan bola sepak








Sebenarnya..Khalis copy je.. tapi Khalis nak kabo..Bola sepak adalah permainan seni.. orang berseni memang la kena jaga badan diorang.. cuba korang bayangkan rugby player kena tackle guling2?? tak ke kelako namanya..

Comments

Azura Mendezz said…
Ruby or Rugby Khalis??
mykhalis said…
@Azura Mendezzalaa.malasnya nak edit semula..huuu
KhaiRin said…
rugby: rough game played by gentleman..football: soft game played by macho man... heheheh
azfar hranica said…
member aku yang main ragbi sendiri cakap yang ragbi ramai gay & memang footballer soft tapi tak gay.

ragbi ni kalau geram dan marah masa main ragbi tu la diorang lepas tension diorg macam tackle player lawan dan ragbi ni x berani lawan refree pasal sekali kena kad kuning terus kena buang padang.
Luv Me Cinta said…
ruby ohhh ruby....khalis owhhh khalis haha!
Anonymous said…
Pergh.. Gaya macam copy dari blog gua je.

Popular Posts