Pages

Support Penaja

Wednesday, November 9, 2011

Perbezaan Ruby dan bola sepak

Posted by mykhalis On 1:30 PM 6 comments








Sebenarnya..Khalis copy je.. tapi Khalis nak kabo..Bola sepak adalah permainan seni.. orang berseni memang la kena jaga badan diorang.. cuba korang bayangkan rugby player kena tackle guling2?? tak ke kelako namanya..

6 comments:

@Azura Mendezzalaa.malasnya nak edit semula..huuu

rugby: rough game played by gentleman..football: soft game played by macho man... heheheh

member aku yang main ragbi sendiri cakap yang ragbi ramai gay & memang footballer soft tapi tak gay.

ragbi ni kalau geram dan marah masa main ragbi tu la diorang lepas tension diorg macam tackle player lawan dan ragbi ni x berani lawan refree pasal sekali kena kad kuning terus kena buang padang.

ruby ohhh ruby....khalis owhhh khalis haha!

Pergh.. Gaya macam copy dari blog gua je.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...