Pages

Support Penaja

Thursday, November 10, 2011

Bintang kanak kanak Jerry Maguire dan Stuart Little masa kini : Jonathan Lipnicki

Posted by mykhalis On 8:03 PM 7 comments



Masih ingat kanak kanak comel ini. Meh Khalis nak kabo.. Khalis tak nak percaya dia dah beso!!.. sumpah wehh.. Khalis masih anggap dia still budak2 macam dalam citer stuart Little.. Huu.. Bila tengok dia dah beso panjang.. Khalis baru terserentak..

OOO>.<  aku dah tua rupanya..huuu..


Makcik makcik.. akak akak,, gadis2.. budak2 sila tengok sekejap2 sahaja.. jangan sampai lupa diri tengok ketul2..huhh!!

7 comments:

betul ke die..hehehe..encem <3

tatu ka belah kiri rusuk dia tu terbaik!!! star of david

oh,terase diri dah tua jugak, biler tgk budak ni dah besor,huhu..

cepat btul budak ni dah mbesar huuhuhuhuhu~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...