Pages

Support Penaja

Monday, May 14, 2012

Nonsense

Posted by mama On 10:24 PM 6 comments

         Salam semua, salam perpaduan, salam 1Malaysia(guwa bukan kuda tunggangan pro kerajaan ok). Berdirinya guwa disini,,,,,,cukup. Ok, guwa nak share sikit la sal satu bende ni, guwa annoy gler bler kat mukabuku facebook tu ade orang suruh like or share sesetengah artikel sebab lau kita berbuat demikian, si polan didalam gambar or ape2 tu akan dapat sedolar atau beberape sen..

Kemon la guys, bende tu nampak sangat ngarutnye... Takde maknenye si mak iceberg (guwa memang sengaja eja camni) senang2 nak sedekah mengikut brape ramai yg klik like or ape bagai, haha... Ade pulak siap pakse kawan die like lagi, keh3...

Guwa tak kesah lau share certain picture dengan harapan akan dapat memberi kesedaran pada yang lain, ini tidak, haish~


6 comments:

first!!hehe...bez la mama ni...terbaikk! ;p

ini contohnyer ak jmpe,haha :- 14 YEAR OLD BOY WAS SHOT 6 TIMES BY HIS STEPFATHER . THIS BOY WAS PROTECTING HIS LITTLE 6 YEAR OLD SISTER WHO WAS ABOUT TO BE RAPED BY THIS POOR ... EXCUSE OF A MAN . THE LITTLE GIRL DID NOT GET HURT , THANKS TO HER BRAVE OLDER BROTHER . THEIR MOM WAS AT WORK WHEN THIS HAPPENED . NOW THIS BRAVE YOUNG LITTLE BOY IS FIGHTING FOR HIS LIFE , BUT DOCTORS SAY HE WILL NOT SURVIVE UNLESS HE GETS AN OPERATION WHICH IS COSTLY AND HIS MOM CANNOT PAY . ALL FACE BOOK COMPANIES HAVE AGREED TO DONATE 45 CENTS FOR EVERY TIME SOMEONE POSTS THIS TO THEIR WALL . SO , PLEASE COPY AND PASTE THIS ON YOUR WALL . SO , THAT TOGETHER WE CAN HELP SAVE THIS BOYS LIFE . I PASSED THIS MESSAGE DOWN

just mau ckap. bnda2 ni dari well- known web. bagi acknowledgement skit.. :)

just mau ckap. bnda2 ni dari well- known web. bagi acknowledgement skit.. :)

thanx sakinah for u supportive...
kiorsly thanx sudi komen...
mra, ape yg bagus?haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...