Pages

Support Penaja

Tuesday, May 15, 2012

3 ciss.. ciss ciss ciss..

Posted by mykhalis On 7:53 PM 4 comments

Ciss ciss ciss..korang tau kenapa 3 kali ciss.. meh Khalis nak kabo sikit..


Pertama- CC Khalis kena pecah masuk masa Khalis wat kerja di Labis.. Khalis pergi sana 4 hari untuk menguruskan hal tapak kerja.. balik -balik je..pergi la jenguk cc.. yerla.. walaupun Khalis dah ada kerja lain.. takkan nak dilupakan kedai yang dah 3 tahun bersama Khalis.. yang bagi Khalis duit nak kawen.. yang bagi Khalis peluang berblogging.. yang segala-galanya.. inilah rezeki Khalis.. terkejut sioott kena pecah masuk.. korang tau apa yang Khalis wat bengang.. selang 2 kedai sebelah kanan kedai Khalis ada bank islam.. so mesti ada jaga.. sebelah kiri selang 3 kedai pejabat kebajikan masyarakat..jugak ada jaga.. tapi kedua-dua tempat cakap tak nampak apa2.. mangga kena pecah tu..takkan tak dengar kot!!..herannn herannn


Kedua- MU bukan juara.. korang ingat tak sedih? sedih bangat derr.. Khalis dah la tengok kat intenet je.. live streaming.. siap pasang 2 2 perlawanan serentak.. apasal M city dapat 5 minit tambahan?? kenapa?? kenapa?? kalau 3 minit memang dah MU dah juara.. tapi nak wat camne.. cis kan jugak.. musim akan datang? lawan balik derr.. Yang Khalis bengang bebeno.. korang tau sape mesej kutuk Khalis? peminat Chelsea, peminat liverpool.. arsenal.. barca pun ada.. adehh...


ketiga-Khalis lambat mempekenalkan barisan penulis baru untuk blog ni.. perghh.. memang gila gaban tu Khalis rasa kagum.. Khalis ingat blog ni akan tamat riwayatnya.. tapi ada yang sudi meneruskan.. Khalis kenal sorang je secara personal dalam barisan penulis.. sebab kalau tak silap..ada 5 orang penulis jemputan.. Khalis harap korang still enjoy k? nanti Khalis wat entry Khas untuk memperkenalkan diorang.. tapi terima kasih bebeno arr..

tapi dalam 3 ciss.. Khalis dapat satu yess yang mengatasi ketiga-tiga ciss.. Khalis dapat deal untuk membina lebih kurang 4000 unit rumah untuk setahun. Alhamdulillah.. sekarang ni fasa pertama sedang bermula..korang doakanlah Khalis berjaya.. kalau fasa pertama ni success.. insyaAllah.. Khalis dah boleh duduk dalam ofis semula..lepas tu lehla berblog balik..yeyy..

pasal pertandingan..Khalis tengah cari idea.. nnt Khalis kabo ek.. tapi korang dapat jersey musim lepas la..yerla..musim ni dah habis..takpela..wat kenangan,,.tol tak?

4 comments:

wow..khalis dah jadi kontraktor ke..? boleh la kita deal untuk jual beli rumah plak ye..hehe

Bro khalis, cc kne pecah msuk ape yg hilang?takziah...

mmg cis hihi... pe pe pun welcome back.. berterima kasih kpd penulis jemputan yg memeriahkan lagi blog nie... :)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...