Pages

Support Penaja

Monday, May 14, 2012

#HACKED#

Posted by mama On 12:24 PM 6 comments



Assalamualaikum... Ok, sebelum itu guwa nak cakap,guwa bukan bro khalis ok... Dengan ini guwa istiharkan yang blog ini telah diambil alih oleh #tetikuskeju.crew atau senang korang sume nak faham, blog ni da kne #Hack, Wakakaka !!!

Kami akan pegang blog ini selama sebulan dan dalam tempoh tu, sesape yang follow blog ini, korang pnye email, no. rumah, psswrd fb, maklumat jumlah isi rumah, no. akaun bank, no. plat kenderaan(jika ada) and sume bende yang maklumat korang rase konon berharge akan di ambil tanpe keizinan korang sume... Setakat sedang anda baca entri ni, crew kami sedang giat mangambil maklumat anda...

So, untuk memasang aplikasi anti-kecurian maklumat di lappy anda, haruslah anda semua memberi ulasan di entri ini supaya kelangsungan hidup anda terjamin...



 Ok, itu semua guwa tipu, guwa di beri amanat oleh bro khalis untuk mengepost ape2 bahan untuk korang semua...  Saya budak baru belajar, segala teguran dan ulasan anda amatlah saya hargai... Anda boleh panggil saya mama... Segala entri yang saya buat adalah tanggugjawab saya...

 Sebelum terlambat, selamat hari ibu pada semua warga ibu... Hari ibu adalah hari2 bagi kami,wink2, sekian =D





m@m@




6 comments:

hahaha..mmg gerek la salam perkenalan ko m@m@...

intro yg wat terkujat nyawa sat

sekian

neway all da besh der

hahaha, jgn terkujat sgtlah aliea...hirule exarm, ko bg je la serat 2 kat ak dripada wat ptndgn 2,haha,..

mama rawk! terkejut den! wahhwahh baru rase cam mati idop kembali ni~

wahh...sah dan xsah dah kmbali... tetibe rndu kt pak cik khalis,hehe.. pe2 pun welcome mama..=)

slamat ari mama,m@m@... ;p
bez lah,xsabar nk tggu entri sterusnye!!hehe...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...