Pages

Support Penaja

Friday, May 18, 2012

GIVEAWAY LELAKI KACAK

Posted by Azri Johan On 2:45 PM 0 comments

GIVEAWAY LELAKI KACAK

Okay, ni juga sebuah entri pengenalan oleh aku sebagai pemegang amanat pak cik Khalis yang kacak untuk update blog ni dengan seribu satu kisah menarik untuk tatapan korang semua.

Aku merupakan penulis blog teknologi di azri.my dan sebagai tanda pengenalan, aku nak invite korang semua join Giveaway sulung aku ni (GIVEAWAY LELAKI KACAK). Lelaki dan perempuan semua boleh join dan menang duit RM150...

Siapa tak join, dia hodoh :p haha, gurau je... Salam Pengenalan dari hamba.. Chowww~

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...