Pages

Support Penaja

Saturday, January 28, 2012

Manchester United 1 - 2 Liverpool Keputusan Piala FA

Posted by mykhalis On 10:53 PM 1 comments

Ape kejadahnya semua ini? y?? y?? y?? Mujur layan kat rumah je sebab kedai makan tak tayang guna HD.. lepas tu skrin kabur..takpun pakai plasma kecik..hampehh.. buatla cam kedai mamak.. jelas..terang dan clearr.. baru sonok..

Dah lama tak komen pasal MU kat blog ni..tapi malam ni sebab Khalis jadi bujang(ada banyak masa) sebab wife balik kampung.. so, nak update bebanyak hari ni..wahahaha..

Tapi bila dah start type ni..tak tau la nak ulas perlawanan camne.. yang pasti rasa redho jerla.. takkan nak maki hamun pulak..tapi bila tengok muka De Gea jadi keeper memang dah susah hati dah, Agaknya Sir Alex nak Gea membuktikan kemampuan dia.. Yerla..dah la beli mahal..18m.. Lindegaard 2m je..

Tapi sayang beribu sayang.. kalau tetap kalau ye tak? takkan nak cakap salah dia sorang je.. MU banyak jugak peluang gol..tapi tak masuk,,takde lak orang nak marah Welbeck?takde kan?

So.. terimalah kenyataan dengan tidur mata terbukak malam nii..ishhh..yang pasti... Liverpool memang racist gile.. dah tau Si rabbit bersalah lagi mau boo Evra.. senget betol!!

1 comments:

hahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahhahaha...

kami x racist ok...setakat boo tu releks la kalu kt mesia sure da hinggap botol air minarel kt kepala

CL out, FA out, CC out..BPL? entah ler..tanya la jiran hang kalu sudi nk beri

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...