Pages

Support Penaja

Thursday, January 26, 2012

Kelakuan tak senonoh dalam bas!!

Posted by mykhalis On 11:37 AM 4 comments

Kalau naik bas ekspress yang ada couple mesti ada babak diorang beromen..Rasanya mesti ramai ada pengalaman jumpa insan beromen dalam bas ni kan? cuma tangkap tak tangkap je..

Pernah Khalis tengok pasang laptop tengok blue terang terangan pun ada.. memang betul2 takde perasaan betolla..


memang dah tak ingat dunia dah time ni

4 comments:

kawen je la,,,
:p

hai khalis...lama x jengOk kamu!
miss sah dan tak sah la....

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...