Kelakuan tak senonoh dalam bas!!

Kalau naik bas ekspress yang ada couple mesti ada babak diorang beromen..Rasanya mesti ramai ada pengalaman jumpa insan beromen dalam bas ni kan? cuma tangkap tak tangkap je..

Pernah Khalis tengok pasang laptop tengok blue terang terangan pun ada.. memang betul2 takde perasaan betolla..


memang dah tak ingat dunia dah time ni

Comments

blog-tips-kurus said…
ish! ish! 18SX + SG ni... (",)
mas saari said…
memang tak senonoh!
mOon jOhari said…
kawen je la,,,
:p

hai khalis...lama x jengOk kamu!
miss sah dan tak sah la....

Popular Posts