Pages

Support Penaja

Friday, January 27, 2012

Dunia semakin mencabar..pertandingan teka usia 12 atau 20 tahun

Posted by mykhalis On 3:28 PM 3 comments

Budak budak sekarang cepat sangat membesarnya.. Khalis tak taula nak cakap camne.. tapi adakala Khalis selalu salah teka usia pelanggan yang datang ke kedai.. Tengok pada muka macam dah kerja.. tapi rupanya budak sekolah.. Dah kena halau sebab nak ponteng sekolah main cc..

Jadi,, Khalis dapat dari sebuah laman web.. ujian teka usia.. Khalis akan bagi beberapa keping gambar.. cuba teka usia budak-budak ini.. Tipsnya mudah sahaja.. Usia 12 atau 20 tahun.. boleh tak korang teka.

Kalau fail ada harapan korang jadi Pedo ni..wahahahha..
Jawapannya ada di bawah sekali..









1.(12), 2.(12), 3.(12), 4.(20), 5.(12), 6.(20), 7.(12), 8.(12), 9.(20)

Kalau tak caye nasib le.. Khalispun tak berapa nak percaya 

3 comments:

best2.. khalis mmg the bestest..

tuan belog...lately, byk sgt entry 18sx yg kdg2 menjolok mata. nape ek?? maaf kalau pertanyaan kedengaran agak kasar dan sinis.

takdela.. Khalis pernah cuba untuk kurangkan seksi.. sori sesangat.. akn cuba kurangkan lagi lepas ni

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...