Pages

Support Penaja

Monday, June 11, 2012

EURO?..Bola Sepak Malaysia?

Posted by mykhalis On 2:29 AM 4 comments

                                            Yess..kalau tak main bola nie kompem kaki futsal..


  Woo..malam ni game seri plak..kemon spain..u can do better than that..da abis tgk bola tadi ingatkan nak tidur la dulu..ye la kan..esok da start sekolah balik..walaupon aku dah tak bersekolah lagi..kene la kasi support to my mom because she's a teacher..bangun awal jugak la esok..wat ape yang patut..lap-lap dulu kerete..panaskan enjin kerete..aku memang anak yang baik..

  So..sebelum tido ni aku jumpe something yang menarik minat,,korang tengok je la gambar tu ok..selamat tido sume..taaa~~

p/s : korang boley klik kat gambar lau tak nampak..hehe

4 comments:

ala relaks la der,aku pun selamba je hentam malaysia main.benda betol pe dia cakap ?? kalau malaysia main power takde nya ranking 154 tu.

yg main macam sampah tu la pemain dari ngare ko...lau ko x spprt,spe lagi...ko ingat orng eropah sane nk spprt??mmg malaysia xpower,xhebat, ranking corot,tpi 2 ngare ko cb...

yang sampah bukan bola sepak atau pemain malaysia..sampah yang sebenarnya adalah fam..semenjak presiden sekarang ambik alih dari tahun 1984 hingga sekarang bola sepak malaysia terus jatuh..sebelum dia pegang bola sepak malaysia sudah bermain di olimpik dan digelar gergasi asia..yang patut disampahkan adalah fam

uikssss....nape sume komen mcm gini..huhu..bgs tlg panaskan enjin kete..sy cikgu jg..panaskan enjin sy skali..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/dedikasi-istimewa-untukmu.html

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...